Επικοινωνία
Menu

Η Εταιρεία


 

 

Πρωτοπόρος ,εύρωστη και δυναμική,η Airplast είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο της.Με τεχνολογικά προηγμένη υποδομή,χρησημοποιεί αποκλειστικά άριστες  πρώτες ύλες και παράγει μια ολοκληρωμένη σειρά από καινοτόμα  προιόντα που ικανοποιούν πλήρως τις σύνθετες απαιτήσεις των πελατών της.

Το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής και το σύστημα διαρκών αποθεμάτων συνθέτουν την εικόνα μιας δυναμικής εταιρείας  που εγγυάται την άμεση παράδοση των προιόντων της σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Η Airplast παράγει πάνω από 100 είδη προιόντων  συσκευασίας που έχουν κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και την έχουν κάνει συνώνυμο της υψηλής ποιότητας.

 

Το Όραμα

Από το 1991,έτος ίδρυσής μας,οραματιστήκαμε και δημιουργήσαμε μια εταιρεία πρωτοπόρο στον κλάδο της,με συνεχή προσφορά νέων και καινοτόμων προιόντων,μέσα από συστηματικές επενδύσεις σε σύγχρονο εξοπλισμό.

Σήμερα,αντιμετωπίζουμε με επιτυχία τις προκλήσεις της αγοράς και στοχεύουμε καθημερινά στην περαιτέρω ενίσχυση της ηγετικής  θέσης μας.

Με κύριο όπλο την ποιότητα και την καινοτομία των προιόντων μας,όλοι εμείς στην Airplast χτίζουμε καθημερινά αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία,αφοσίωση και ακόμα μεγαλύτερους στόχους.

100+διαφορετικά είδη  προιόντων

25 χρόνια καινοτομίας

3500 πελάτες πανελλαδικά

Σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής

4 καινοτόμα προιόντα την τελευταία πενταετία 2012-2017

Εξαγωγές σε Ευρωπαικές χώρες

 

 Προιόντα

Aeroplast συσκευασίας

Αεροχάρτ συσκευασίας

Shrink Film LDPE συρρίκνωσης(ομαδοποίηση προιόντων)

Airfoil-μονωτικό υλικό

Σακούλες πλαστικές LDPE  συσκευασίας αδρανών υλικών

Ειδικές σακούλες πλαστικές βιομηχανικής χρήσης

Σωλήνας LDPE συσκευασίας επίπλων

Φύλλο LDPE αγροτικής και βιομηχανικής χρήσης

Stretch film-μεμβράνη συσκευασίας

Δίχτυ συσκευασίας-ομαδοποίησης αγροτικών προιόντων

*Όλα τα προιόντα είναι από πρωτογενή υλικά και κατάλληλα για τρόφιμα.Πλήρως ανακυκλώσιμα.